Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Numrat e fundit të gazetës dhe revistave:

b_250_170_16777215_00___images_gazetaushtria_ushtria_31_01_14.jpgGazeta Ushtria - 31 Janar 2014

1. Vazhdon kontributi shqiptar i kthyer në ritual.
2. Ministrja Kodheli inspekton Bazën Ushtarake në Gjadër, Lezhë.
3. Konsolidohet programi me Gardën e New Jersey-it.
4. Refleksione në kuadrin e përgatitjes së Strategjisë së Sigurisë Kombëtare.
5. Një këndvështrim për Ismail Qemalin.
 
 

Të gjithë numrat...


b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr1_14.jpgRevista Mbrojtja - Janar 2014

1. QYTETI I LIDHJES: Takimi i Prizrenit, jehonë nga e shkuara, premtim për të ardhmen.
2. DIREKTIVA 2014: Prezantohen prioritetet e Mbrojtjes.
3. KRONIKA: Ministrja e Mbrojtjes,Kodheli, takon gjeneralbrigade Michael Cunniff.
4. SPECIALE: Arsimimi i ushtarakëve shqiptarë në perëndim, ‘13-’44.

Revista në formatin PDF

Të gjithë numrat...


b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_shtator_2013_2.jpgRevista Ushtarake, Shtator 2013

1. Rubrika e I-rë: Analiza dhe vlerësime për sigurinë.
2. Rubrika e II-të: Punime nga Akademia e Forcave të Armatosura.
3. Rubrika e III-të: Studime historike.

Revista Ushtarake në formatin PDF

 

 

Të gjithë numrat...