Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 31 Janar 2014

Lexoni më shumë...1. Vazhdon kontributi shqiptar i kthyer në ritual.
2. Ministrja Kodheli inspekton Bazën Ushtarake në Gjadër, Lezhë.
3. Konsolidohet programi me Gardën e New Jersey-it.
4. Refleksione në kuadrin e përgatitjes së Strategjisë së Sigurisë Kombëtare.
5. QNOD ballafaqohet me realizimin e detyrave të vitit 2013.
6. Një këndvështrim për Ismail Qemalin.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 24 Janar 2014

Lexoni më shumë...1. Përcaktohen prioritetet ushtarake për 2014-ën.
2. Prezantohet drejtori i ri i QNOD, gjeneralmajor (r) Maksim Malaj.
3. Ministrja Kodheli inspektoi Kombinatin Mekanik të Poliçanit.
4. Shqipëria e Luftës së Ftohtë, në dokumentet Sekrete të NATO-s.
5. Certifikohen 32 ushtarakë të FT për kursin funksional “Komando”.
6. “Striking Eagles 4”, fundi i një etape dhe nisja e një rruge të re.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 17 Janar 2014

Lexoni më shumë...1. Jehonë nga shkuara, premtim për të ardhmen.
2. Rama: Do të mundësojmë ripërkufizimin e hapësirës shqiptare.
3. Thaçi: Uroj të arrihen synimet e munguara tash e një shekull.
4. Premtohet një bashkëpunim greko-shqiptar i ndryshëm dhe i ri.
5. Transformimi - ambicie dhe sfidë e Forcave të Armatosura për 2014.
6. NATO, aktivitetet kryesore të zhvilluara në vitin 2013.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 10 Janar 2014

Lexoni më shumë...1. Prezantohet Direktiva e Mbrojtjes 2014.
2. Kodheli: Edukimi është çelësi i suksesit të FA.
3. Presidenti Nishani dhe gjeneral Bazo urojnë paqeruajtësit në Afganistan.
4. Gjeneralmajor Bazo priti komandantin e Gardës Kombëtare të New Jersey.
5. Stërvitja në Hohenfels, eksperiencë në mbështetje të misionit MAT-5.
6. Agjencia e Inteligjencës së Mbrojtjes, në prag të transformimit.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 27 dhjetor 2013

Lexoni më shumë...1. Video-Telekonferencë me Afganistanin: Nga Afganistani me dashuri...
2. Kodheli: Forcat e Armatosura nuk do të nëpërkëmben si tetë vitet e shkuara.
3. Turqia i dhuron 3 milion dollarë ndihma Shqipërisë.
4. 88-vjetori i Forcave Detare.
5. Gjeneral Beltoja: Prioritet, përmbushja e vizionit të Forcës Ajrore shqiptare.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 20 dhjetor 2013

Lexoni më shumë...1. FA pajisen me helikopterin e tretë “COUGAR”.
2. Ministrja e Mbrojtjes, znj. Kodheli vizitë zyrtare në Itali.
3. Gjeneralmajor Jeronim Bazo priti ambasadoren e Francës, znj. Moro.
4. Ministrja Kodheli: Shpresoj që kur të rriteni, të jeni pjesë e FA.
5. “PREZA 2013-2”, sukses i arritur nëpërmjet simulimit.
6. Inspektohen grup-depot e municioneve në Qafë-Shtamë.

Gazeta në formatin PDF