Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.1 (2014)

Lexoni më shumë...1. QYTETI I LIDHJES: Takimi i Prizrenit, jehonë nga e shkuara, premtim për të ardhmen.
2. DIREKTIVA 2014: Prezantohen prioritetet e Mbrojtjes.
3. KRONIKA: Ministrja e Mbrojtjes,Kodheli, takon gjeneralbrigade Michael Cunniff.
4. SPECIALE: Arsimimi i ushtarakëve shqiptarë në perëndim, ‘13-’44.

Revista në formatin pdf

Revista Mbrojtja Nr. 12 (2013)

Lexoni më shumë...1. SHPFA: Merr detyrën shefi i ri i Shtabit të Përgjithshëm të FA.
2. Kremtimi: 101-vjetori i krijimit të Forcave të Armatosura shqiptare.
3. Kronika: Kryeministri Rama viziton Forcat e Armatosura.
4. Speciale: Të rikthejmë librin në bibliotekat ushtarake.
5. Bashkëpunimi: KLSM, vlerësime dhe sugjerime nga pjesëmarrësit.
6. Kulturë: “Himni Kombëtar”, tashmë edhe në faqet e një studimi...

Revista në formatin pdf

Revista Mbrojtja Nr. 11 (2013)

Lexoni më shumë...1. Integrimi: Historike, Shqipëria integrohet plotësisht në NATO.
2. Integrimi: Gjeneral Palomeros: Është një ditë e madhe për FASH.
3. Ministeriali: Shqipëria do të vazhdojë të jetë në Afganistan edhe pas vitit 2014.
4. Speciale: Dinamika e NATO-s, rajoni dhe transformimet në ardhje.
5. Intervista: Gjeneral Ahmetaj: Kosova dhe Shqipëria sistem të përbashkët Mbrojtje.

Revista në formatin pdf

Revista Mbrojtja Nr. 10 (2013)

Lexoni më shumë...1. NATO/Vizita: Kryeministri Rama: Do të jemi në lartësinë e organizatës.
2. Zyrtare: Ministrja e Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli, merr detyrën.
3. Kronika: Bashkëpunimi me SHBA, hidhen hapa të rinj e të rëndësishëm.
4. Speciale: Nënoficeri shqiptar, një rrugë e gjatë drejt konsolidimit.
5. KLSM: Një kontribut shqiptar rajonal i llojit “Smart Approch”.
6. Europa: Albanët dhe simbolika gjeopolitike e hartës së Heinrich Bünting.

Revista në formatin pdf

Revista Mbrojtja Nr.9 (2013)

Lexoni më shumë...1. “ALBANIAN LION 2013”: Një stërvitje e përmasave të pazakonta që tregon një bashkëpunim të jashtëzakonshëm.
2. Intervista: Ambasadori Cannon: Marrëdhënie të shkëlqyera, përkushtim i njëjtë.
3. “ALBANIAN LION 2013”: Pilotët britanikë: Stërvitja “Albanian Lion 20013”, unike në botë.
4. Speciale: Luftërat Ballkanike dhe çështja kombëtare shqiptare.

Revista në formatin pdf

Revista Mbrojtja Nr.8 (2013)

Lexoni më shumë...1. NATO: Aftësia e plotë operacionale e FSK, tregon progres të qëndrueshëm.
2. DIE: Pas 16 vitesh, Delegacioni Italian i Ekspertëve, ngre “spirancën”.
3. PAQE-RUAJTËSIT: Vështrim historik mbi misionet paqe-ruajtëse të OKB-së.
4. SPECIALE: Përballë sfidës së pashmangshme për të qenë institucion elitar.
5. TERRORIZMI E MEDIA: Rëndësia e komunikimit për terrorizmin dhe kuptimin e tij.

Revista në formatin pdf