Thirrje për shprehje interesi për pjesëmarrje në procedurën e prokurimit në kuadër të projektit FIRE PREP, programi IPA CBC Greqi - Shqipëri

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile në Ministrinë e Mbrojtjes të Republikës së Shqipërisë synon të ofrojë një kontratë furnizimi për “Blerje të një mjeti zjarrfikës për terren urban dhe pyje, model 4x4, me kapacitet 5000 litra”, në kuadër të projektit Fire Prep, IPA CBC Greqi-Shqipëri.

Të gjithë subjektet e interesuara duhet të dërgojnë dokumentacionin e kërkuar deri më datë 18 tetor 2022, dorazi me zarf ose me postë/korrier në:

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile,
Rruga Skënderbej, pranë Bllokut të Ambasadave, Tiranë, Shqipëri, godina 6/1/3
me temë: Shprehje interesi për pjesëmarrje në tender FirePrep/NCPA/MOD/IPA CBC Greece-Albania

Data e dorëzimit do të verifikohet nga posta/vula e korrierit/mandat depozitimi. Çdo aplikim i paraqitur pas afatit të mësipërm do të refuzohet automatikisht.
Dokumentacioni nuk mund të dorëzohet me e-mail.

Më shumë informacion në lidhje me përshkrimin e mjetit (specifikimet teknike) dhe pajisjet shtesë, kërkesat dhe kriteret shtesë, si edhe përshkrimi i detajuar i dorëzimit të dokumentacionit mund të gjendet më poshtë:

Specifikime teknike
Dosja me materialet
Apliko tani! Bëhuni pjesë e FA 16 tetor 2023 - 09 janar 2024 Nisin rekrutimet për ushtarë/detarë në Forcat e Armatosura, Ministria e Mbrojtjes e konsideron thelbësore për Forcat e Armatosura rekrutimin e ushtarëve me një profil sa më të lartë, në kushtet e një profesionalizmi....
Vijnë në Shqipëri helikopterët e parë Black Hawk Janar 2024 Kanë mbërritur në Shqipëri dy helikopterët Black Hawk, si pjesë e parë e porosisë së bërë nga vendi ynë dhe mbështetur nga fondet e ndihmës...
Direktiva e Mbrojtjes 2024Janar 2024 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
11 vende të lira pune; Peleshi thirrje ekspertëve: Aplikoni! Janar 2024 Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi ka bërë thirrje për aplikime nga ekspertët e fushave të Teknologjisë së Informacionit dhe Inxhinierisë për 11 vende të reja pune në Qendrën e....
Përurohen mjediset e reja të Muzeut të Forcave të Armatosura Dhjetor 2023 Muzeu i Forcave të Armatosura do të jetë tashmë në mjediset e tij të reja në Bërzhitë. Në ceremoninë e inaugurimit të hapësirave të reja morën pjesë ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani...
Ministeriali i Mbrojtjes së Nismës SHBA-Karta e Atlantikut Nëntor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Ministeriali i Mbrojtjes i vendeve të NATO, Bruksel Tetor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Shqipëria merr sërish drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore Gusht 2023 Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi ka bërë me dije me anë të një postimi në mediat sociale që nga sot Shqipëria merr drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore (SEEBRIG)....
Përmbyllet “Defender Europe ’23” në Shqipëri Qershor 2023 Për mëse një muaj mbi 24 mijë trupa nga 26 vende NATO e partnere nëpërmjet skenarëve strategjikë e operacionale në tokë, ajër e det demonstruan fuqinë në...
Revista Mbrojtja Nr. 01 (2024) Janar 2024Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 02 shkurt 2024Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...


Arkivi Lajmeve
Shkurt 2024
Ma En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3