Organizimi i Ministrisë së Mbrojtjes

       
Ministri i Mbrojtjes, z. Niko Peleshi
 
Zëvendësministri i Mbrojtjes
Zëvendësministri i Mbrojtjes
Kabineti i Ministrit të Mbrojtjes
Drejtoria e Inspektimit të Përgjithshëm
Sekretari i Përgjithshëm
     
  Drejtoria e Përgjithshme e Politikave të Mbrojtjes:
  Drejtoria e Politikave NATO dhe BE
  Drejtoria e Monitorimit dhe Jetësimit të Prioriteteve
  Drejtoria e Modernizimit
  Drejtoria e Projekteve të Automatizimit dhe Inovacionit
  Drejtoria e Përgjithshme Rregullatore dhe Përputhshmërisë në fushën e Mbrojtjes:
  Drejtoria e Programimit, Standardizimit dhe Harmonizimit të Akteve Rregullatorë
  Drejtoria e Integrimit, Koordinimit dhe Marrëveshjeve
  Drejtoria e Përgjithshme Ekonomike dhe Shërbimeve Mbështetëse:
  Drejtoria e Buxhetit dhe Menaxhimit Financiar
  Drejtoria e Prokurimeve dhe Ankandeve
  Drejtoria e Miradministrimit të Burimeve Njerëzore dhe Shërbimeve
  Drejtoria e Miradministrimit të Pronave dhe Aseteve
  Drejtoria e Auditimit
   
  Strukturat Vartëse
    Agjencia e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes (AISM)
    Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile  (AKMC)
    Arkivi Qendror i Forcave të Armatosura (AQFA)
    Autoriteti i Kontrollit Shtetëror të Eksporteve (AKSHE)
    Drejtoria e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit (DPRMSH)
    Drejtoria e Shifrës (DSH)
    Instituti i Gjeografisë dhe Infrastrukturës Ushtarake (IGJIU)
    Military Export Import Company (MEICO)
    Njësia Mjekësore Ushtarake
    Përfaqësitë Ushtarake Jashtë Vendit (PUJV)
    Qendra Kombëtare e Kërkim-Shpëtimit (QKKSH)
    Qendra e Kulturës, Medias, Botimeve të Mbrojtjes, Muzeut të Forcave të Armatosura (QKMBMMFA)
    Qendra Ndërinstitucionale Operacionale Detare (QNOD)
    Roja Bregdetare (RB)
       



Apliko tani! Bëhuni pjesë e FA 16 tetor 2023 - 09 janar 2024 Nisin rekrutimet për ushtarë/detarë në Forcat e Armatosura, Ministria e Mbrojtjes e konsideron thelbësore për Forcat e Armatosura rekrutimin e ushtarëve me një profil sa më të lartë, në kushtet e një profesionalizmi....
Vijnë në Shqipëri helikopterët e parë Black Hawk Janar 2024 Kanë mbërritur në Shqipëri dy helikopterët Black Hawk, si pjesë e parë e porosisë së bërë nga vendi ynë dhe mbështetur nga fondet e ndihmës...
Direktiva e Mbrojtjes 2024Janar 2024 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
11 vende të lira pune; Peleshi thirrje ekspertëve: Aplikoni! Janar 2024 Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi ka bërë thirrje për aplikime nga ekspertët e fushave të Teknologjisë së Informacionit dhe Inxhinierisë për 11 vende të reja pune në Qendrën e....
Përurohen mjediset e reja të Muzeut të Forcave të Armatosura Dhjetor 2023 Muzeu i Forcave të Armatosura do të jetë tashmë në mjediset e tij të reja në Bërzhitë. Në ceremoninë e inaugurimit të hapësirave të reja morën pjesë ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani...
Ministeriali i Mbrojtjes së Nismës SHBA-Karta e Atlantikut Nëntor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Ministeriali i Mbrojtjes i vendeve të NATO, Bruksel Tetor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Shqipëria merr sërish drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore Gusht 2023 Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi ka bërë me dije me anë të një postimi në mediat sociale që nga sot Shqipëria merr drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore (SEEBRIG)....
Përmbyllet “Defender Europe ’23” në Shqipëri Qershor 2023 Për mëse një muaj mbi 24 mijë trupa nga 26 vende NATO e partnere nëpërmjet skenarëve strategjikë e operacionale në tokë, ajër e det demonstruan fuqinë në...
Revista Mbrojtja Nr. 02 (2024) Prill 2024Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 07 qershor 2024Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...






Arkivi Lajmeve
Qershor 2024
Ma En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30