Shpallje vendi i lirë pune, shef i Shtëpive të Pushimit, Rep. Ush. 6630

Pozicioni i punës: Shef i Shtëpive të Pushimit në Shtëpitë e Pushimit;
Reparti/Institucioni: Batalioni i Mbështetjes së Shtabit të Përgjithshm të FA, Rep. Usht. Nr.6630;
Vendi: Tiranë;
Mënyra e aplikimit: me dosje dhe intervistë;
Lloji i kontratës së punës: afat të pacaktuar.

Data e fillimit të aplikimit: 17.07.2024
Data e mbylljes së aplikimit: 22.07.2024

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, zëvendësdrejtor, Rep. Ush. 6010, IGJIU

Pozicioni i punës: zëvendësdrejtor;
Reparti/Institucioni: Reparti Ushtarak nr. 6010, Instituti i Gjeografisë dhe Infrastrukturës Ushtarake - IGJIU;
Vendi: Tiranë;
Mënyra e aplikimit: me dosje dhe intervistë;
Lloji i kontratës së punës: afat të pacaktuar.

Data e fillimit të aplikimit: 04.07.2024
Data e mbylljes së aplikimit: 18.07.2024

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, infermier në Bllokun Operator të Shërbimit të Pranimit Urgjencës, Rep. Ush. 6023, NJMU

Pozicioni i punës: infermier në Bllokun Operator të Shërbimit të Pranimit Urgjencës;
Reparti/Institucioni: Reparti Ushtarak nr.6023, Njësia Mjeksore Ushtarake;
Vendi: Tiranë;
Mënyra e aplikimit: me dosje dhe intervistë;
Lloji i kontratës së punës: afat të pacaktuar.

Data e fillimit të aplikimit: 04.07.2024
Data e mbylljes së aplikimit: 18.07.2024

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, infermier në Klinikën e Sëmundjeve të Brendshme Nr.1, Rep. Ush. 6023, NJMU

Pozicioni i punës: infermier në Klinikën e Sëmundjeve të Brendshme Nr.1;
Reparti/Institucioni: Reparti Ushtarak nr.6023, Njësia Mjeksore Ushtarake;
Vendi: Tiranë;
Mënyra e aplikimit: me dosje dhe intervistë;
Lloji i kontratës së punës: afat të pacaktuar.

Data e fillimit të aplikimit: 04.07.2024
Data e mbylljes së aplikimit: 18.07.2024

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word
Apliko tani! Bëhuni pjesë e FA 16 tetor 2023 - 09 janar 2024 Nisin rekrutimet për ushtarë/detarë në Forcat e Armatosura, Ministria e Mbrojtjes e konsideron thelbësore për Forcat e Armatosura rekrutimin e ushtarëve me një profil sa më të lartë, në kushtet e një profesionalizmi....
Vijnë në Shqipëri helikopterët e parë Black Hawk Janar 2024 Kanë mbërritur në Shqipëri dy helikopterët Black Hawk, si pjesë e parë e porosisë së bërë nga vendi ynë dhe mbështetur nga fondet e ndihmës...
Direktiva e Mbrojtjes 2024Janar 2024 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
11 vende të lira pune; Peleshi thirrje ekspertëve: Aplikoni! Janar 2024 Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi ka bërë thirrje për aplikime nga ekspertët e fushave të Teknologjisë së Informacionit dhe Inxhinierisë për 11 vende të reja pune në Qendrën e....
Përurohen mjediset e reja të Muzeut të Forcave të Armatosura Dhjetor 2023 Muzeu i Forcave të Armatosura do të jetë tashmë në mjediset e tij të reja në Bërzhitë. Në ceremoninë e inaugurimit të hapësirave të reja morën pjesë ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani...
Ministeriali i Mbrojtjes së Nismës SHBA-Karta e Atlantikut Nëntor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Ministeriali i Mbrojtjes i vendeve të NATO, Bruksel Tetor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Shqipëria merr sërish drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore Gusht 2023 Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi ka bërë me dije me anë të një postimi në mediat sociale që nga sot Shqipëria merr drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore (SEEBRIG)....
Përmbyllet “Defender Europe ’23” në Shqipëri Qershor 2023 Për mëse një muaj mbi 24 mijë trupa nga 26 vende NATO e partnere nëpërmjet skenarëve strategjikë e operacionale në tokë, ajër e det demonstruan fuqinë në...
Revista Mbrojtja Nr. 02 (2024) Prill 2024Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 12 korrik 2024Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...


Arkivi Lajmeve
Korrik 2024
Ma En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4