Akte ligjore Për trajtimin e veçantë të pilotëve

Ligji nr.8455, dt.4.2.1999, "Për një trajtim të veçantë të familjeve të pilotëve që humbasin jetën në përmbushje të detyrës gjatë fluturimit".

 

Ligj nr.8455, datë 4.2.1999, Për një trajtim të veçantë të familjeve të pilotëve dhe të ekipit të ndihmës së shpejtë mjekësore që humbasin jetën në përmbushje të detyrës gjatë fluturimit (ndryshuar me ligjin nr.8684, datë 9.11.2000)

 

Ligji nr.8684, dt.9.11.2000, "Për disa shtesa në ligjin nr.8455, dt.4.2.1999 për një trajtim të veçantë të familjeve të pilotëve që humbasin jetën në përmbushje të detyrës gjatë fluturimit".

 

Ligji nr.9128, dt.29.7.2003, "Për një trajtim të veçantë financiar të pilotëve fluturues në pension".

 

Ligj nr.9128, datë 29.7.2003, Për një trajtim të veçantë financiar të pilotëve fluturues në pension (ndryshuar me ligjin nr. 10135, datë 11.05.2009 dhe ligjin 10353, datë 18.11.2010)

 

Ligj nr.10 135, datë 11.5.2009, Për disa ndryshime në ligjin nr. 9128, datë 29.7.2003 “për një trajtim të veçantë financiar të pilotëve fluturues, në pension”

 

Ligj nr.10 353, datë 18.11.2010, Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.9128, datë 29.7.2003 “Për një trajtim të veçantë financiar të pilotëve fluturues, në pension”, të ndryshuar

 

Vendim nr.53, dt.29.1.2004, "Për procedurat dhe masën e trajtimit të veçantë financiar të pilotëve fluturues në pension".

 

Vendim nr.71, datë 4.2.2005, Për rritjen e masës së trajtimit të veçantë të punonjësve, që kanë punuar në disa ndërmarrje të industrisë ushtarake, dhe të pilotëve fluturues, në pension

 

Vendim nr.167, datë 8.4.1999, Për mënyrën e caktimit dhe të përfitimit të shpërblimit dhe të pensionit familjar nga pjesëtarët e familjeve të pilotëve, që humbasin jetën në përmbushjen e detyrës gjatë fluturimit

 

Vendim nr.423, dt.2.7.2004, "Për rritjen e pensioneve suplementare të ushtarakëve dhe të pensioneve të familjeve të pilotëve që kanë humbur jetën në përmbushje të detyrës gjatë fluturimit".

 

Vendim nr.444, date 26.6.2003, Për rritjen e pensioneve suplementare të ushtarakëve dhe të pensioneve dhënë familjarëve të pilotëve të rënë në krye të detyrës
Apliko tani! Bëhuni pjesë e FA 16 tetor 2023 - 09 janar 2024 Nisin rekrutimet për ushtarë/detarë në Forcat e Armatosura, Ministria e Mbrojtjes e konsideron thelbësore për Forcat e Armatosura rekrutimin e ushtarëve me një profil sa më të lartë, në kushtet e një profesionalizmi....
Vijnë në Shqipëri helikopterët e parë Black Hawk Janar 2024 Kanë mbërritur në Shqipëri dy helikopterët Black Hawk, si pjesë e parë e porosisë së bërë nga vendi ynë dhe mbështetur nga fondet e ndihmës...
Direktiva e Mbrojtjes 2024Janar 2024 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
11 vende të lira pune; Peleshi thirrje ekspertëve: Aplikoni! Janar 2024 Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi ka bërë thirrje për aplikime nga ekspertët e fushave të Teknologjisë së Informacionit dhe Inxhinierisë për 11 vende të reja pune në Qendrën e....
Përurohen mjediset e reja të Muzeut të Forcave të Armatosura Dhjetor 2023 Muzeu i Forcave të Armatosura do të jetë tashmë në mjediset e tij të reja në Bërzhitë. Në ceremoninë e inaugurimit të hapësirave të reja morën pjesë ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani...
Ministeriali i Mbrojtjes së Nismës SHBA-Karta e Atlantikut Nëntor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Ministeriali i Mbrojtjes i vendeve të NATO, Bruksel Tetor 2023 Në takimin e Ministrave të Mbrojtjes të vendeve të NATO-s në Bruksel, ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi mes të tjerave vuri theksin mbi zhvillimet në Veri të Kosovës....
Shqipëria merr sërish drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore Gusht 2023 Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi ka bërë me dije me anë të një postimi në mediat sociale që nga sot Shqipëria merr drejtimin e Brigadës së Europës Juglindore (SEEBRIG)....
Përmbyllet “Defender Europe ’23” në Shqipëri Qershor 2023 Për mëse një muaj mbi 24 mijë trupa nga 26 vende NATO e partnere nëpërmjet skenarëve strategjikë e operacionale në tokë, ajër e det demonstruan fuqinë në...
Revista Mbrojtja Nr. 02 (2024) Prill 2024Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 07 qershor 2024Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...


Arkivi Lajmeve
Qershor 2024
Ma En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30