Procedurë e kufizuar prokurimi me objekt "Blerje pajisje për administrimin e dokumentacionit (S1004)"

Ministria e Mbrojtjes, si autoriteti kontraktor, publikon, në bazë të urdhrit të prokurimit nr. 46, datë 27.09.2021 procedurën e kufizuar të prokurimit me objekt kontrate: “Blerje pajisje për administrimin e dokumentacionit (S1004)” me fond limit 7.670.000 (shtatë milionë e gjashtëqind e shtatëdhjetë mijë) Lek pa T.V.SH.

Afati kohor për dorëzimin e kërkesave për pjesëmarrje: 15 nëntor 2021, ora: 13:00.

Procedura prokurimi do të zhvillohet në bazë të Ligjit nr. 36/2020Për prokurimet në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë” dhe VKM nr. 1170, datë 24.12.2020Për miratimin e rregullave të prokurimit në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë”.

Njoftim për anulimin e procedurës së prokurimit, shfletoni dokumentin në formatin pdf.

Për më tepër hollësi dhe informacion shfletoni dokumentin në formatin pdf.


Procedurë e kufizuar prokurimi me objekt "Përmirësime në HW, SW dhe ndërtim të dhomave të serverëve, për rritjen e performancës së sistemeve të MM/FA për vazhdueshmërinë e punës sipas standardeve të NATO, në ASNI

Ministria e Mbrojtjes, si autoriteti kontraktor, publikon, në bazë të urdhrit të prokurimit nr. 35, datë 16.08.2021 procedurën e kufizuar të prokurimit me objekt kontrate: “Përmirësime në hardware, software dhe ndërtime të dhomave të serverave, për rritjen e performancës së sistemeve të MM/FA për vazhdueshmërinë e punës (business continuity) sipas standarteve të NATO, në Qendrën e Ndërlidhjes TIK të ASNI” me fond limit 56.447.087 (pesëdhjetë e gjashtë milionë e katërqind e dyzet e shtatë mijë e tetëdhjetë e shtatë) Lek pa T.V.SH.

Afati kohor për dorëzimin e kërkesave për pjesëmarrje: 11 tetor 2021, ora: 10:00.

Procedura prokurimi do të zhvillohet në bazë të Ligjit nr. 36/2020Për prokurimet në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë” dhe VKM nr. 1170, datë 24.12.2020Për miratimin e rregullave të prokurimit në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë”.

Njoftim për pezullimin e procedurës së prokurimit, shfletoni dokumentin në formatin pdf.

Për më tepër hollësi dhe informacion shfletoni dokumentin në formatin pdf.


Procedurë e kufizuar prokurimi me objekt "Ndërtimi i sistemit të transmetimit shumëkanalësh me valë (radio rele digitale)" në fushën e Mbrojtjes dhe të Sigurisë

Ministria e Mbrojtjes, si autoriteti kontraktor, publikon, në bazë të urdhrit të prokurimit nr. 29, datë 06.07.2021 procedurën e kufizuar të prokurimit me objekt kontrate: “Ndërtimi i sistemit të transmetimit shumëkanalësh me valë (radio rele digitale)” me fond limit 16.117.600 (gjashtëmbëdhjetë milionë e njëqind e shtatëmbëdhjetë mijë e gjashtëqind) Lek pa T.V.SH.

Afati kohor për dorëzimin e kërkesave për pjesëmarrje (faza e parë): 31 tetor 2021, ora: 10:00.

Procedura prokurimi do të zhvillohet në bazë të Ligjit nr. 36/2020Për prokurimet në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë” dhe VKM nr. 1170, datë 24.12.2020Për miratimin e rregullave të prokurimit në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë”.

Për më tepër hollësi dhe informacion shfletoni dokumentin në formatin pdf

Shtojcë për ndryshimin e kërkesave për kualifikim të publikuara në njoftimin e mësipërm


Procedurë prokurimi e thjeshtuar për Forcën Ajrore

Autoriteti Kontraktor, Komanda e Forcës Ajrore/Reparti Ushtarak nr. 3001, Rinas, Tiranë, do të zhvillojë procedurën e prokurimit të thjeshtuar për “Përcaktim kolaudatori për kolaudim të punimeve me objekt ”Ndërtim i perimetrit të sigurisë dhe faciliteteve përbërëse në venddislokimin e radarit në Midë”"

Data e zhvillimit të prokurimit do të jetë 07 tetor 2021, ora 14:00, në adresën: Komanda e Forcës Ajrore, Rinas, Tiranë.

Jeni të lutur të paraqisni ofertën tuaj për këtë objekt prokurimi me këto specifikime teknike që i gjeni në filen PDF.


Procedurë e kufizuar prokurimi me objekt "Ndërtimi objekti në Kroi i Bardhë Kukës" në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë

Ministria e Mbrojtjes, si autoriteti kontraktor, publikon, në bazë të urdhrit të prokurimit nr. 33, datë 10.08.2021 procedurën e kufizuar të prokurimit me objekt kontrate: “Ndërtimi objekti në Kroi i Bardhë Kukës” me fond limit 23.299.624 (njëzet e tre milionë e dyqind e nëntëdhjetë e nëntë mijë e gjashtëqind e njëzet e katër) Lek pa T.V.SH.

Afati kohor për dorëzimin e kërkesave për pjesëmarrje: 18 tetor 2021, nga ora: 8.00 deri në orën 16.30.

Procedura prokurimi do të zhvillohet në bazë të Ligjit nr. 36/2020Për prokurimet në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë” dhe VKM nr. 1170, datë 24.12.2020Për miratimin e rregullave të prokurimit në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë”.

Për më tepër hollësi dhe informacion shfletoni dokumentin në formatin pdf.


Procedurë e kufizuar prokurimi me objekt "Pajisje me software dhe sisteme për përmirësimin e sistemit të sigurisë" në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë

Ministria e Mbrojtjes, si autoriteti kontraktor, publikon, në bazë të urdhrit të prokurimit nr. 26, datë 29.06.2021, procedurën e kufizuar të prokurimit me objekt kontrate: “Pajisje me software dhe sisteme për përmirësimin e sistemit të sigurisë” me fond limit 9.079.582 (nëntë milionë e shtatëdhjetë e nëntë mijë e pesëqind e tetëdhjetë e dy) Lek pa T.V.SH.

Afati kohor për ekzekutim 2 muaj ose 60 ditë.

Afati kohor për dorëzimin e kërkesave për pjesëmarrje: 06 shtator 2021, ora: 10:00

Procedura prokurimi do të zhvillohet në bazë të Ligjit nr. 36/2020Për prokurimet në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë” dhe VKM nr. 1170, datë 24.12.2020Për miratimin e rregullave të prokurimit në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë”.

Për më tepër hollësi dhe informacion shfletoni dokumentin në formatin pdf.
Momente kulmore nga stërvitja "Defender Europe 21" të publikuara nga Ambasada e SHBA në Tiranë Korrik 2021 Gjatë muajve maj dhe qershor, Shqipëria mikpriti aspekte të rëndësishme të "Defender Europe 21", stërvitja vjetore shumëkombëshe e përbashkët...
Fillon stërvitja “Defender Europe 21“ Maj 2021 Nga Durrësi fillon stërvitja “Defender Europe 21“, me pjesëmarrjen e rreth 28 mijë trupave shumëkombëshe...
Festat në FA, fëmijët e ushtarakëve sjellin surprizë një “Musical” Dhjetor 2020 Pandemia nuk i ka ndalur fëmijët e ushtarakëve të presin bukur festat e fundvitit. Ashtu siç është tashmë traditë edhe këtë vit ata kanë sjellë një koncert surprizë për bashkëmoshatarët e tyre.
Pavarësisht kufizimeve të pandemisë operacionaliteti i FA vazhdon... Dhjetor 2020 Kapacitetet dhe operacionaliteti i Forcave të Armatosura janë prioritet, pavarësisht kufizimeve të pandemisë...
Gëzuar Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë Nëntor 2020 108 vite pas shpalljes së pavarësisë, flamuri ynë valëvitet në çdo cep të botës përmes heronjve tanë nën uniformë, të cilët qëndrojnë krenarë krah përfaqësuesve të vendeve aleate, në çdo mision të NATO, BE & OKB.
3 vjet arritje në Forcat e Armatosura Nëntor 2020 3 vjet janë shumë pak në historinë e Forcave të Armatosura shqiptare, por gjatë këtyre viteve, ku në krye të Ministrisë së...
Emergjencat Civile dhe FA më të mirëpajisura dhe më dinjitoze në përballimin e fatkeqësive natyrore Nëntor 2020 Reformimi i emergjencave civile nisi me ligjin e ri “Për Mbrojtjen Civile” dhe krijimin i Agjencisë Kombëtare që do të...
Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit dhe Bashkëpunimit midis AKMC dhe TIA 15 Tetor 2020 Sot, më datë 15 tetor 2020, në mjediset e Tirana International Airport (TIA) u organizua takimi për nënshkrimin,...
Dita Ndërkombëtare për Zvogëlimin e Rreziqeve nga Fatkeqësitë Tetor 2020 Agjensia Kombëtare e Mbrojtjes Civile (AKMC) ka organizuar në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Kombëtar, prefekturat,...
Brezi i parë i kadetëve për studimet bachelor në Akademinë e Forcave të Armatosura Tetor 2020 Brezi i parë i kadetëve për studimet bachelor në Akademinë e Forcave të Armatosura po merr formë ditë pas dite...
Programi bachelor i studimeve në fushën e Shkencës Ushtarake, Akademia e FA Shtator 2020 Në tetor 2020 hapet programi bachelor në Akademinë e FA. Ky është edhe momenti kur akademia do të rifitojë me të drejta...
MM dhe FA ditë pas dite pranë qytetarëve në përballimn e vështirësive të krijuara nga COVID - 19 Qershor 2020 Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura ditë pas dite kanë qenë pranë qytetarëve gjatë gjithë periudhës së lockdown...
Dekorata nga NATO dhe Afghanistani për ushtarakët e Forcave të Armatosura Qershor 2020 MONS, Belgjikë - zëvendësshef i Shtabit për Operacionet në SHAPE (Supreme Headquarters Allied Poëers Europe), gjeneralmajor Barre Seguin i dorëzoi...
Si të mbrohemi nga COVID -19? Mars 2020 Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë, si pjesë e strukturave shtetërore, po ndjekin nga afër dhe kanë marrë masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19...
Kryesimi i Nismave Rajonale SEDM dhe A5 Shtator 2019 Shqipëria është një ndër vendet e rajonit më aktive në kuadër të Nismave Rajonale, kjo jo vetëm për shkak të anëtarësimit...
“Albanian Effort 19” 19 shtator 2019“Albanian Effort 19” mblodhi në Bizë rreth 800 efektivë nga Shqipëria, SHBA, Mbretëri e Bashkuar, Turqia, Kroacia, Polonia, Italia, Gjermania, Bullgaria, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Kosova...
Angazhimi i FA në shuarjen e zjarreve 09 shtator 2019Muajt korrik edhe gusht edhe pse më të nxehtët e vitit shënuan një numër të pazakontë zjarresh. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka thekson se gjatë kësaj periudhe në vend ka pasur 324 varta zjarri...
Direktiva e Mbrojtjes 2021Janar 2021 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
Revista Mbrojtja Nr. 05 (2021) Tetor 2021Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 26 nëntor 2021Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...


Arkivi Lajmeve
Dhjetor 2021
Ma En Pr Sh Di
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2